Ούτε συνεννοημένοι να ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για την Αθήνα!

Ο Γιώργος Καμίνης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης ψήφισαν με διαφορά ελάχιστων λεπτών στα εκλογικά τους κέντρα.

«Το μέλλον ανήκει στις μεγάλες πόλεις, τις Μητροπόλεις. Με την καθολική συμμετοχή τους σήμερα, οι πολίτες ψηφίζουν για την αξιοπρέπεια της Αθήνας, για το σχέδιο και την προοπτική της» δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, ο οποίος ψήφισε σε σχολείο των Αμπελοκήπων.

«Οι εκλογές συμπίπτουν με τη συμπλήρωση με τα 180 έτη ζωής του Δήμου. Επιλέξαμε αυτή τη συγκυρία 206 Αθηναίοι και Αθηναίες και εγώ για να καταθέσουμε την μόνη πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ζητώντας από τους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν την τύχη της Αθήνας στα χέρια μας. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στις κάλπες εξαιτίας του πολέμου κάθε μορφής κατεστημένου, αλλά τους διαψεύσαμε. Κάναμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια αλλά με πολύ αγάπη για την πόλη μας την Αθήνα. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αποφασίζουν να θέσουν τέρμα στη εγκατάλειψη αλλά και να βάλουν φραγμό στην προτεινόμενη αναρχία. Η Αθήνα μπορεί περισσότερα και καλύτερα. Μπορούμε όλες και όλοι μαζί να σηκώσουμε και πάλι την Αθήνα ψηλά» δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Σήμερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και την ψήφο τους αλλάζουν την Αθήνα. Βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης, στην εποχή της βιτρίνας. Μέχρι το τελευταίο λεπτό σήμερα, δίνουμε τη μάχη για την Αθήνα της αλληλεγγύης, για την Αθήνα της Δημοκρατίας, για μια Αθήνα για όλους τους πολίτες» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ο οποίος ψήφισε στην Κυψέλη.