​Ο λαός να αγνοήσει σε αυτές τις εκλογές τα εκβιαστικά διλλήματα δήλωσε στην Πετρούπολη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο λαός μας να αγνοήσει σε αυτές τις εκλογές τα εκβιαστικά διλλήματα, τα αποπροσανατολιστικά δικομματικά διλλήματα και τον καυγά που εξελίσσεται αυτές τις μέρες. Να δώσει απάντηση από τη μια μεριά στους εκβιασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στο όνομα της σταθερότητας της οικονομίας θέλουν να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική που γνώρισε ο λαός μας και από την άλλη μεριά να δώσει απάντηση στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στις συνεχείς παλινωδίες του που και πριν δυο μέρες με το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την Κομισιόν έδωσε όρκους πίστης στις αξίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπως είπε, δηλαδή αυτές τις αξίες που έχουν οδηγήσει σε τσάκισμα τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην Πετρούπολη.

«Η απάντηση σε αυτά τα διλλήματα, σε αυτήν την κατάσταση, είναι μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού για να γίνει ισχυρός ο λαός, η ισχυροποίηση της λαϊκής συσπείρωσης, της λαϊκής συμμαχίας σε όλες τις κάλπες, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος ενάντια στην ΕΕ και τα μονοπώλια, ενάντια στις κυβερνήσεις που υπηρετούν αυτές τις πολιτικές που τσακίζουν τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.