«Η κυβέρνηση αυτό που πρέπει να κάνει θα το κάνει. Και θα το κάνει γιατί είναι για το καλό του τόπου. Αλλά ο λαός έχει να απαντήσει στις ευρωεκλογές σε ένα κρίσιμο δίλημμα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega.

«Χθες υπήρχε για πρώτη φορά στην κοινωνία, μία αίσθηση πολύ έντονη ότι θα έχουμε κυβερνητική αστάθεια μετά τις εκλογές. Ήταν οι δηλώσεις Βενιζέλου ότι θα πάω απευθείας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάποιες δημοσκοπήσεις που δείχνουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ… Υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό διακινδυνεύουμε στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Ως απ��τέλεσμα αυτής της αίσθησης, σε αυτή τη μέρα, το Χρηματιστήριο έπεσε 5% και τα spread ανέβηκαν 55 μονάδες. Μέχρι την άλλη Κυριακή προλαβαίνουμε να γυρίσουμε στις 17 Ιουνίου 2012. Σε ένα μήνα προλαβαίνουμε να γκρεμίσουμε όλα όσα φτιάξαμε τα τελευταία δύο χρόνια» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση θα διαλυθεί και θα πέσει εάν καταψηφιστεί» και ξεκαθάρισε πως το δίλημμα είναι το εξής: «Όσοι νομίζουν ότι είναι καλύτερο να συνεχίσουμε αυτή την πορεία, που έχουμε φθάσει στην πηγή και να πάμε να πιούμε νερό, και να κλείσουμε τον εφιάλτη αυτής της τετραετίας, πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση. Αλλιώς ας επιλέξουν την αστάθεια».