Σκληρή επίθεσή στον συνυποψήφιο του για το δήμο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον Σκάι.

Ο νυν δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο ότι «έκανε την πάπια» για το θέμα του μουσουλμανικού τεμένους ως υπουργός Παιδείας

«Δεν έχει αρμοδιότητα ο δήμος να ελέγξει τα παράνομα τζαμιά στην Αθήνα. Αρμοδιότητα έχει το υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως αρμόδιος υπουργός δεν έκανε τίποτα, ενώ ούτε καν πήγε στη Βουλή για να μην ψηφίσει “κατά”. Διαρκώς φυγομαχεί σε αυτή την πικρή ζωή. Αρνήθηκε επίσης ότι επί υπουργίας του το υπουργείο είχε υπογράψει μνημόνιο για τη συγκεκριμένη χωροθέτηση. Αυτά είναι ρεζιλίκια, είναι ασυγχώρητα» δήλωσε ο κ. Καμίνης, κατηγορώντας τον κ. Σπηλιωτόπουλο για ψέματα και παλαιοκομματικές μεθόδους στο θέμα του δημοψηφίσματος για το τζαμί.

Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάλε φορά που ανοίγει στην Αθήνα η σχετική συζήτηση, ανακινείται και το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι αυτά τα δύο θέματα έχουν σχέση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Καμίνης δήλωσε «απολύτως υπερήφανος» για όσα έκανε στην θητεία του στον δήμο Αθηναίων.