Άγρια κόντρα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Μπαλάφας στην πρωινή εκπομπή του Mega, με τον υπουργό Υγείας να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την προεκλογική του δέσμευση για αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.

«Έχουμε μια επιχείρηση, πχ. το Mega. Έχει κάνει ένα επιχειρηματικό πλάνο: έχει πάρει δάνειο από την τράπεζα, έχουν βάλει λεφτά οι μέτοχοί του και έχει φτιάξει το εργασιακό του πλάνο με εργασιακό κόστος “χ”. Έρχεται ο Τσίπρας και λέει, δεν θα είναι “χ”, θα είναι «χ + κάτι». Δεν θα απολύσει κόσμο το Mega; Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στην ζωή τους. Οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν την επόμενη ημέρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η αντίδραση του μέλους της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, λέγοντας προς τον υπουργό Υγείας: «Έχω δουλέψει 25 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, πουλάγατε βιβλία και εγώ δούλευα στα γιαπιά».

Σε πολύ έντονο ύφος, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Επιχείρηση έχετε κάνει; Δεν θα έρθετε στην επιχείρησή μου, που δεν έχω να πληρώσω ΦΠΑ και φόρο, και θα μου πείτε "θα πληρώσεις διπλάσιους μισθούς". Και θα ζήσω νομίζεις! Αμάν με τις μπαρούφες όλη μέρα».

Το σχόλιο του κ. Μπαλάφα για «ηχορύπανση», προκάλεσε νέα παρέμβαση του υπουργού Υγείας, ο οποίος είπε φωνάζοντας: «Θα ‘ρθει να μου πει για την επιχείρησή μου ο Τσίπρας! Ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης, που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο».