Χωρίς τα νυστέρια και τα χειρουργικά του εργαλεία αλλά με «όπλο» τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες του ο καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Τάκης Σκανδαλάκης ήρθε στις εγκαταστάσεις του STAR λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και δήλωσε αποφασισμένος να «γιατρέψει» τους δημότες και την πόλη που αγάπησε.

SKANDALAKIS.jpg

Πρώην βουλευτής Λακωνίας και υφυπουργός εξωτερικών της ΝΔ, ο κ.Σκανδαλάκης εκτός απ�� την Ανατομία του ανθρώπινου σώματος ξέρει όπως λέει καλά πώς να διαχειριστεί τα χρήματα της ΕΕ προκειμένου να κάνει τονωτικές ενώσεις στο Δήμο με τον συνδυασμό του «Ενωμένοι για την Καλλιθέα».

Η ασφάλεια των πολιτών με την επαναφορά του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, η σφραγίδα της Πανεπιστημιούπολης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με τον θεσμό της εκπτωτικής κάρτας για την τόνωση της αγοράς, η σύνδεση των Τζιτζιφιών με τη βιβλιοθήκη και την λυρική σκηνή και η ανάπλαση της παραλίας της Καλλιθέας είναι οι πρώτες προτεραιότητες του κ.Σκανδαλάκη ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να μετατραπεί η πόλη σε κέντρο πολιτισμού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Αν και υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στο «στρατόπεδο» της ΝΔ, ο κ.Σκανδαλάκης κατεβαίνει στο Δήμο Καλλιθέας ως ανεξάρτητος με ένα πολυκομματικό ψηφοδέλτιο, παρά και την κουμπαριά που τον συνδέει με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Με τον Αντώνη Σαμαρά είμαστε φίλοι» είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε «Δεν αλλάζω την πολιτική μου ιδεολογία. Χαίρομαι για ότι έχω κάνει. Στην Καλλιθέα το πολιτικό σακάκι το έχω εκτός» πρόσθεσε ο κ.Σκανδαλάκης αναγνωρίζοντας πάντως πως ο πρωθυπουργός είναι καλός «χειρουργός» αφού όπως είπε κατάφερε να σώσει την χώρα.

Οι παλιότεροι μπορεί να το θυμούνται, για τους νεότερους ωστόσο ίσως να είναι άγνωστο πως το 1989 όταν έβαζε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως βουλευτής ο κ.Σκανδαλάκης εκμεταλλεύτηκε ουσιαστικά το όνομα του, δημιουργώντας ένα σύνθημα που γράφτηκε στην ιστορία.

«ΟΧΙ στα σκάνδαλα, ΝΑΙ στον Σκανδαλάκη» ήταν το σύνθημα που τότε τον απογείωσε, για να έρθει στην συνέχεια και ένα παρόμοιο «Τα σκάνδαλα στην φυλακή και ο Σκανδαλάκης στην Βουλή». Και μπορεί το πολιτικό σκηνικό να είναι διαφορετικό και τα δύο συνθήματα όμως για τον υποψήφιο Δήμαρχο είναι …εδώ!

Και αν κάτι πάει στραβά και τελικά δεν γίνει Δήμαρχος, ο κ.Σκανδαλάκης θα συνεχίσει το λειτούργημα του στην Ιατρική και την Χειρουργική, αφού όπως είπε ο κύκλος της βουλευτικής ιδιότητας έκλεισε.

Με πολλά πτυχία, βραβεία, συγγράμματα και διακρίσεις στο βιογραφικό του ο κύριος Σκανδαλάκης εκτός ��πό καταξιωμένος γιατρός είναι και άνθρωπος με αδυναμίες… Η οικογένεια του, ένα τσιγάρο, το τζόκινγκ και η λαϊκή μουσική μπορούν να τον κάνουν να ξεχάσει έγνοιες, προβλήματα και άγχη. Έτσι θα κάνει και την Παρασκευή λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση για να χαλαρώσει..... Με τις φωνές και τις μουσικές του γιού και του εγγονού του μεγάλου ρεμπέτη Γ.Παπαϊώνου, ο γιατρός θα γιορτάσει με φίλους, συνεργάτες και δημότες το ταξίδι που φιλοδοξεί να τον οδηγήσει στο Δημαρχείο της Καλλιθέας.

Είστε όλοι καλεσμένοι !!!!

Της Άννας Σταματιάδου

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ