Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Παλλήνη για να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του.

Με αστείες φωτογραφίες και έξυπνες λεζάντες διακωμωδεί τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Περδίκης στην αγκαλιά του υποψήφιου δήμαρχου, ζητά με όπλο την σάτιρα την ψήφο των πολιτών.

Σε άλλη σελίδα, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, έχει ντυθεί εργάτης και με χιουμοριστικές ατάκες, όπως ότι έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε, σπάει πλάκα με τα όσα συμβαίνουν σήμερα και ζητά την ψήφο των πολιτών της Παλλήνης, υποσχόμενος ότι θα γκρεμίσει το κατεστημένο.

Και μπορεί να κάνει πλάκα, όμως το φυλλάδιο του τελειώνει με την φράση τέρμα η πλάκα. Τα περίεργα όμως των δημοτικών εκλογών είναι αρκετά, όπως για παράδειγμα σε τέσσερις δήμους, Τήλου -Σφακίων -Λειψών -Αγράφων έχει βγει ήδη νικητής, αφού δεν υπάρχει άλλος διεκδικητής.

Μακριά από την συνήθη διαφημιστικά των κομμάτων και με εναλλακτική διάθεση είναι και τα μπλουζάκια που τύπωσαν στο Ποτάμι και τα πωλούν για ενίσχυση του κόμματος. Στο ένα η στάμπα είναι το περίφημο σακίδιο που καθιέρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο δεύτερο ένα ψάρι πάει ανάποδα στο ρεύμα και στο κοπάδι του και στο τρίτο γίνεται το λογοπαίγνιο τα πάντα ρεί και σε παρένθεση γράφει βερ, δηλαδή ρίβερ στα αγγλικά και ελληνιστί, ποτάμι.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ