Δέκα μέρες πριν τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την συμπρωτεύουσα, όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα είχε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

samaras.jpg

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς έκανε βόλτα με τον υποψήφιο Δήμαρχο της ΝΔ Σ.Καλαφάτη στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου και αντάλλαξαν χειραψίες με περαστικούς.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το «ήθος, την ευπρέπεια, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα» του κ.Καλαφάτη, ε��φράζοντας την πεποίθηση του πως ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΝΔ «θα εργαστεί με προσήλωση σε αυτό το οποίο πιστεύει».

«Με σύστημα και με πρόγραμμα. Χωρίς πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος της δράσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι, όχι μόνο τον στηρίζουμε, αλλά τον περιβάλλουμε με μία απόλυτη εμπιστοσύνη στην παράταξη, γιατί γνωρίζουμε ότι και μπορεί και πρέπει άλλωστε, να δώσει στη Θεσσαλονίκη ένα καινούργιο όραμα. Μία καινούργια ελπίδα και σίγουρα μία μεγάλη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία και κάθε καλό» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.