Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην Δημοκρατική Αριστερά σε περίπτωση που το κόμμα καταγράψει ποσοστά κάτω του 3% στις ευρωεκλογές. Αυτό προανήγγειλε στο "Έθνος" ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Β.Οικονόμου, τονίζοντας πως «η νίκη έχει πολλούς πατέρες αλλά και η ήττα δεν είναι ορφανή».

Το κλίμα στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες εκρηκτικό με πολλούς να εκφράζουν ενστάσεις σχετικά με την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Κουβέλη στην εκδήλωση της Μαριλένας Κοππά και άλλους να επιμένουν ότι η ΔΗΜΑΡ την επόμενη των ευρωεκλογών θα πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Μετά τον Γρηγόρη Ψαριανό, που επιτέθηκε στη Μαριλένα Κοππά και στον Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος πρότεινε να ανοίξει η ΔΗΜΑΡ διά��ογο με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ακολούθησε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος θέτει ανοιχτά θέμα συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση αφήνοντας αιχμές για τη στρατηγική του Φώτη Κουβέλη.

«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να είναι παράγοντας σταθερότητας και με αυτήν την έννοια οφείλει να θέσει το πλαίσιό της και να μην επιλέξει τον ρόλο μίας φωνής διαμαρτυρίας και μόνο», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Οικονόμου.

Σε ερώτηση για το εάν η συμμετοχή στη ΔΗΜΑΡ πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν δεσμούς με τον Γιώργο Παπανδρέου έκανε καλό ή κακό στο κόμμα ο κ.Οικονόμου απάντησε στα "Παραπολιτικά 90,1" πως, όταν στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ στήριξαν τη ΔΗΜΑΡ, το κόμμα ανέβηκε στο 6% και πρόσθε��ε με νόημα ότι «σήμερα μεγαλοσχήμονα στελέχη στηρίζουν τη ΔΗΜΑΡ , αλλά τα γκάλοπ δείχνουν μικρά ποσοστά».

Και όλα αυτά την στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος επιμένει ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει το κόμμα στην κυβέρνηση.

Η Πανσέληνος του Μαΐου "επηρέασε" όπως φαίνεται για τα καλά την ΔΗΜΑΡ..!!!

ΒΙΝΤΕΟ STAR