Κάλεσμα με… νόημα σε προσωπικό ύφος, προς τα στελέχη κα τους φίλους του κόμματός του, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τη στήριξη σύσσωμης της ΝΔ στην υποψηφιότητα Γιώργου Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του «γαλάζιου» συνδυασμού, στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

«Βοηθήστε τον να γυρίσει σελίδα η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας μας, να βγει από τη στασιμότητα, να προσεγγίσει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει την Ευρώπη και να κερδίσει το χαμένο έδαφος πολλών δεκαετιών… Να του ευχηθώ καλό αγώνα εκ μέρους όλης της παράταξης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς, καθιστώντας σαφές πως η ΝΔ στηρίζει μόνο τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα (παρά τις εμφανείς ή αφανείς «διαρροές» αυτοδιοικητικών στελεχών υπέρ Σγουρού), ενώ του ζήτησε να συνεχίσει τον αγώνα του «με το ίδιο ήθος και με την εργατικότητα που τον διακρίνει».

«Σαφές» ήταν το μήνυμα στήριξης που έστειλε ο πρωθυπουργός και ολοκληρώνοντας την ομιλία του: «Γιώργο είμαστε μαζί σου».