Σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα το απόγευμα από το κοιμητήριο Καισαριανής η κηδεία του στελέχους και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη.

Παρόντες ήταν ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τα μέλη του ΠΓ και της ΚΕ του κόμματος, οι ευρωβουλευτές Σ. Ράπτη, Ά. Ποδηματά, Ρ. Κράτσα, ο πρεσβευτής της Κούβας και αντιπροσωπείες του ΑΚΕΛ, του ΚΚ Τουρκίας, του Κόμματος Εργασίας Βελγίου, της Παλαιστινιακής Παροικίας, της Παλαιστινιακής Πρεσβείας, καθώς και πλήθος κόσμου.

«Αποχαιρετούμε τον σύντροφο Μπάμπη ο οποίος από τα νεανικά του χρόνια ως στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ύστατη στιγμή διέθεσε τη ζωή του, τη δράση του στην υπηρεσία του ΚΚΕ για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, του λαού μας, για την υπόθεση του σοσιαλισμού» ανέφερε στον επικήδειο λόγο το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική δράση του εκλιπόντος από το 1968, όταν οργανώθηκε σε ηλικία 17 ετών στο ΚΚΕ.

Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Βουλής, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, το ΑΚΕΛ και η ΕΔΟΝ.