​Ποικίλα σχόλια προκαλεί η υποψηφιότητα του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Δ.Χριστόπουλου, ο οποίος πριν μπει στα «χωράφια» του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, συνεργάτης του Άλεξ Ρόντου στις ΜΚΟ και «διαφημιστής» του Γ.Καμίνη.

Ο κ.Χριστόπουλος που είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ εξαιτίας της αντίδρασης του στην υπόθεση Σαμπιχά με την περίφημη και πλέον ιστορική φράση του για το «συμπαγές τουρκικό πράγμα», προκαλώντας την αντίδραση των τουρκογενών της Θράκης και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Crash, o καθηγητής του Παντείου διαθέτει χιούμορ το οποίο χρησιμοποιεί για να διατηρεί την πρόσβαση του στη δημοσιότητα. Ο κ.Χριστόπουλος ζήτησε από τους φοιτητές του να σχολιάσουν και να ερμηνεύσουν ένα σενάριο δημοσιοποίησης μιας είδησης όπου ο Ιησούς απολαμβάνει την ηδονή αλλά και καπνίζει χασισέλαιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ερωτηματικά προκάλεσε και ακόμη μια ενέργεια του υποψήφιου ευρωβουλευτή, όταν ο ίδιος κατάφερε να διοργανώσει ακόμη και ειδική ημερίδα στο Πάντειο προκειμένου να «σιγοντάρει» την απολυμένη σύζυγο του από την ΕΡΤ και δημοσιογράφο Μ.Κατσίμη, η οποία υποστήριξε με θέρμη την υ��οψηφιότητα του συζύγου της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ: Προϊόν PhotoShop