Με σπόντες, αιχμές, ειρωνείες και έμμεσο τρόπο απαντά ο Μανώλης Γλέζος στον Θεόδωρο Πάγκαλο που τον αποκάλεσε «νούμερο».

Σε ανάρτηση στο ιστολόγιο της «Κίνησης Ενεργών Πολιτών» του Μανώλη Γλέζου, τονίζεται με έμφαση πως «με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα.
Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρουν οι «Ενεργοί Πολίτες».

«Φήμες θέλουν τον Σ. Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το "Ποτάμι", ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της "Ελιάς". Στην "Ελιά" μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ» προσθέτουν και καταλήγουν: «Όσο για την Ν.Δ., ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για "τρισκατάρατη δεξιά" μπας και περιορίσουν τη ζημιά. Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει».

BINTEO STAR