Νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα με οξείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποκάλεσε «νούμερο» (!) τον Μανώλη Γλέζο, και έκανε λόγο για «βρωμερή φάτσα» (!) μιλώντας για τη Ρένα Δούρου: «Δε μπορεί τον άλλον, που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Η Ρένα Δούρου, από την άλλη, παραβιάζει κτηνωδώς τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη βρωμερή της φάτσα».

Μάλιστα, λέγοντας ότι κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά (εννοεί της κας Δούρου), προέβη σε άκρως προσβλητικά σχόλια για την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα». Συνεχίζοντας στον ίδιο ύφος, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε και την αφίσα της κας Δούρου με σύνθημα «Αρχίζουμε», στο οποίο είναι τονισμένο το «Ζ»: «Πρώτος χρησιμοποίησε το “Ζ” ο Ζορό. Της εύχομαι οτιδήποτε σχετικό με την ιππασία εάν θεωρεί τον εαυτό της Ζορό».

Παράλληλα, οξύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε και για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο δηλώνοντας πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι.

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».

Ο ίδιος, παρότρυνε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ». Ο ίδιος, πάντως, πρόσθεσε ό��ι δεν θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται» και τόνισε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι.