Ευθεία επίθεση κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μιλώντας στο Mega εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα βρίσκεται στον επόμενο γύρο.

«Εγώ θα είμαι στον δεύτερο γύρο. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά θα είμαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος αμφισβήτησε τα ποσοστά των υποψηφίων που παρουσιάζονται στις δημοσκοπήσεις, αφήνοντας αιχμές για την εγκυρότητά τους.

«Η αλαζονεία και η πολιτική αγένεια του Σπηλιωτόπουλου είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και ζουν όπως ζουν. Θεωρεί ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι πρέπει να είναι υποχρεωμένοι απέναντί του που τους έκανε την τιμή να είναι υποψήφιος» πρόσθεσε ο ίδιος, αρνούμενος να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ εάν είναι αυτός στον δεύτερο γύρο: «Δεν στηρίζω τον κ. Σπηλιωτόπουλο στον δεύτερο γύρο, θα είμαι παρών».

Ο κ. Κακλαμάνης επιτέθηκε και στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο δήμαρχο», ενώ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Αθήνας σημείωσε: «Έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου. Αυτό που υπόσχομαι δεν είναι ότι δεν θα κάνω κανένα λάθος, είναι ότι θα κάνω λιγότερα λάθη».