Είθισται να ακούμε στις επισκέψεις του Άδωνι Γεωργιάδη σε νοσοκομεία της χώρας για αποδοκιμασίες των εργαζομένων στο πρόσωπό του. Ε, λοιπόν, ο υπουργός Υγείας πήρε… το αίμα του πίσω!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γνώρισε την αποθέωση στα εγκαίνια νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπου έκανε λόγο για έργο που ενώνει και που δεν πρέπει να έχει και ούτε έχει κομματικό παρονομαστή. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο δεν θα κλείσει τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα ήμασταν ηλίθιοι αν φτιάχναμε ένα νοσοκομείο με στόχο να το κλείσουμε».

Τα χειροκροτήματα για τον υπουργό Υγείας ήταν θερμά και παρατεταμένα. Λίγο αργότερα, όμως, το κλίμα άλλαξε όταν το λόγο πήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μεθόδευση και μίλησε για χώρο που «πριν 15 μέρες βρισκόταν σε πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη» με αποτέλεσμα να γίνει δέκτης έντονων αποδοκιμασιών!

Η κα Γεωργοπούλου-Σαλτάρη δεν κατάφερε να ακουστεί από τα «γιούχα», ενώ μετά την τοποθέτησή της (που λίγοι άκουσαν) αποφασίστηκε να μην υπάρξει άλλος χαιρετισμός!

Να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια έδωσαν το παρών και οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας και Γιώργος Κοντογιάννης, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης και οι διοικητές των νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας Βασίλης Δημόπουλος και Λέανδρος Καλογεράκος, αντίστοιχα.

* Βίντεο από το amaliada-news.gr