Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καβάλα.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του, έδωσε το παρών σε ανοικτή συγκέντρωση του Ποταμιού στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε… ντάλα μεσημέρι, στη 1, με το θερμόμετρο να δείχνει 30 βαθμούς και τον κόσμο να αρχίζει να ταλαιπωρείται από τον ήλιο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς να το πολυσκεφθεί, ανέβηκε στη μηχανή ενός εθελοντή, πήγε σε κατάστημα και πήρε 30 καπέλα προς 3 ευρώ το ένα! Στη συνέχεια τα μοίρασε στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι ανήκουν «στα πλαίσια των παροχών της παράταξης».

Ωστόσο, δεν βγήκε χαμένος (οικονομικά) αφού τα καπέλα τα διέθεσε προς 5 ευρώ το ένα με κουπόνι στήριξης του Ποταμιού!

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο ιδρυτής του Ποταμιού εξέφρασε εκ νέου την πεποίθησή ότι το κόμμα του μπορεί να βγει τρίτο κόμμα, ενώ άσκησε εκ νέου κριτική στην προεκλογική επιχορήγηση των κομμάτων.

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε ειδική αναφορά στις ανεξέλεγκτες χωματερές, τονίζοντας ότι η χώρα μας πλη��ώνει μεγάλα πρόστιμα και πως προκαλούνται από αυτές ανυπολόγιστες περιβαλλοντικές συνέπειες στις θάλασσες της χώρας.

Μετά την Καβάλα, ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε τη Δράμα, ενώ σήμερα θα μιλήσει στη Νέα Σμύρνη, όπου αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα αφίσα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, θα είναι το σκίτσο ενός παιδιού με κόκκινο καπέλο που βουτάει σε ένα ποτάμι, ενώ το σύνθημα θα είναι «τώρα που η καρδιά και το μυαλό σου λένε το ίδιο, άκου το ένστικτό σου».