Νέα ταλαιπωρία περιμένει από τη Δευτέρα τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ. Όσοι θέλουν να κάνουν εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα θα πρέπει να πληρώσουν όλο το ποσό από την τσέπη τους και στη συνέχεια να το ζητήσουν από τον ΕΟΠΥΥ. Διαδικασία που είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.

Αιτία της νέας ταλαιπωρίας είναι το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ γιατρών και Υπουργείου Υγείας για τις νέες συμβάσεις αλλά και τις αμοιβές. Μόνο που τη νύφη θα την πληρώσει και πάλι ο ασφαλισμένος.

Ο Υπουργός Υγείας πάντως που βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα ήρθε σε αντιπαράθεση με φαρμακοποιούς, ενώ στην ομιλία του στ��ν ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Πάτρας επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ένας από τους 11 καρδιοπαθείς της Ελλάδας που έχουν βαλβίδα στην καρδιά. Το ξέσπασμα του ήταν χαρακτηριστικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να πάρει έγκριση κάθε φορά…

Με τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως ανοίγει νέο μέτωπο καθώς αντιδρούν και στο πλαφόν της συνταγογράφησης στα φάρμακα.