Με σφοδρή επίθεση στα υπόλοιπα κόμματα και στην κυβέρνηση παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιό της για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η Χρυσή Αυγή.

«Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Που τολμώ να πω ότι σε σχέση με την πολιτική σαβούρα που έχουν μαζέψει όλα τα κόμματα του κατεστημένου, του διεφθαρμένου αντισυνταγματικού τόξου, εμείς διαθέτουμε τις καλύτερες μονάδες, τους καλύτερους Έλληνες που αποφάσισαν να δώσουν έναν αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας» υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

«Έλεγαν θα μας φθάσουν στο 2% αλλά απ’ ότι δείχνει και η σημερινή παρουσία σας εδώ αλλά και η παρουσία των χρυσαυγιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα μάλλον θα πάμε για διψήφια ποσοστά στο 22% και βλέπουμε και δυο χρόνια μετά το ελληνικό κοινοβούλιο στις αυτοδιοικητικές και στις ευρωεκλογές, όπως όλα δείχνουν θα αλώσουμε τα πάντα» ισχυρίσθηκε από την πλευρά του ο βουλευτής επίσης της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.