Την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία συνέχισε σήμερα ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας με πολίτες στο καφέ «Συντριβάνι» στο Αγρίνιο.

Ο κ. Θεοδωράκης, όπως γράφει το agrinionews , δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει στην πολιτική πάνω από 8 χρόνια και θα αποχωρήσει όταν θα είναι 60 χρονών, για να μην διαφθαρεί. «Δεν υπάρχουν μπλε που διαφθείρονται και κόκκινοι ηθικοί ή το αντίστροφο. Κι εγώ κι οι συνεργάτες μου αν μείνουμε πολύ καιρό κοντά στην εξουσία θα διαφθαρούμε», διευκρίνισε.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι η προεκλογική του καμπάνια θα κοστίσει λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ και ότι ο ίδιος είναι υπέρ της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων, αλλά με γενναία περικοπή του ποσού.

Για τη σχέση της Ελλάδας με την τρόικα ανέφερε τι «δεν την θέλω εδώ γιατί αποδείχτηκε ότι δεν ήξερε τις ιδιαιτερότητές μας, αλλά από την άλλη βλέπω την Πορτογαλία που μας ξεπέρασε γρήγορα γιατί εκεί υπήρξε εθνική συνεννόηση και πατριωτική συμφωνία».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το νερό δεν έχει δουλειά να ιδιωτικοποιηθεί», ενώ για απολύσεις στο δημόσιο είπε ότι κάποτε πρέπει να υπάρξει αξιοκρατία και ότι η Αριστερά δεν μπορεί να ζητά να μην γίνεται αξιολόγηση.

«Αυτοί που κατέστρεψαν το δημόσιο λένε ότι τώρα θα το φτιάξουν από την αρχή , ενώ υπάρχουν και οι άλλοι που λένε ότι θέλουν να γίνουν κρατικές π.χ. οι τράπεζες, αλλά

Στη συνάντηση του Αγρινίου συμμετείχαν και πήραν μέρος επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το «Ποτάμι» Κώστας Αργυρός, Γιώ��γος Μπάλλας, Ζωή Αποστολοπούλου και Αλέξανδρος Μαλλιάς.