Το.. τσεκούρι του πολέμου ξέθαψε ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος με μια εμπρηστική δήλωση απείλησε τους βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια με ειδικό δικαστήριο.

«Ο πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας, το είπε κομψά πριν λίγες μέρες ότι θα λογοδοτήσουν όσοι οδήγησαν τον ελληνικό λαός στην εξαθλίωση και τη φτώχεια. Εγώ δεν είμαι τόσο ευγενής και θα το πω ωμά. Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει… τρομοκράτης, με αφορμή τις αναφορές του πρωθυπουργού για ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποκηρύσσει τους τρομοκράτες: «Ναι, είμαι τρομοκράτης, και θα σας τρομοκρατώ καθημερινά».

Η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν άμεση, με τον κ. Κεδίκογλου να ζητά από το ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει άμεσα τον κ. Παναγούλη: «Στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας παραπέμπουν οι άθλιες απειλές βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα από το βήμα της Βουλής. Εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωση του "τρομοκράτη" κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα. Να είναι βέβαιοι πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει».