Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τολμήσει να ψελλίσει ότι αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα. Τώρα, περιμένουν το βράδυ των εκλογών για να θέσουν θέματα που θα έπρεπε να τα θέσουν προ των εκλογών» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «αμηχανία» από την Κουμουνδούρου μετά τις πολιτικές παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ.

«Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι έχει επικρατήσει η χαλαρότητα, να παίζουμε μέχρι τις εκλογές, και μετά να θέσουν ζήτημα αντοχής της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο δίλημμα της Ελιάς, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε: «Έθεσα προεκλογικά το βασικό ερώτημα που θέτουν όλοι αλλά θα το πουν φωναχτά σε λίγες ημέρες. Λένε κάποιοι έθεσα δίλημμα εκβιαστικό. Τι είναι εκβιαστικό; η περιγραφή της κατάστασης; Η αλήθεια; Επρεπε να πούμε την αλήθεια για να βρεθούμε στο επίκεντρο του προβληματισμού και της επικαιρότητας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε βέλη προς πάσα κατεύθυνση κάνοντας λόγο για «τζάμπα μάγκες» που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ εξέπληξε πολλούς με την αυτονόητη κίνηση που έκανε γιατί το έχουν συνηθίσει ως «το εύκολο θύμα και το μαύρο πρόβατο».

«Στις εκλογές αυτές κρινόμαστε όλοι, αλλά κυρίως κρίνεται η πορεία της χώρας. Το καθήκον μας είναι να κρατήσουμε σταθερή τη χώρα, την οικονομία, την κυβέρνηση αλλά το υπέρτατο καθήκον μας είναι να ενώσουμε ξανά τη χώρα σε πραγματική βάση. Δεν τολμούν να πουν ότι τίθεται ζήτημα σταθερότητα της κυβέρνησης. Και σταθερότητα της κυβέρνησης, σημαίνει σταθερότητα της οικονομίας και σταθερότητα της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε σε συστράτευση όλων των στελεχών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών, ενώ χαρακτήρισε «αστείο» το σενάριο της απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.