Μπορεί χθες ο Στάθης Μπούκουρας να έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, καθώς ήταν -όπως είπε- φορτισμένος ψυχολογικά, και να ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο πολλοί τον θυμούνται αρκετά... διαφορετικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που αναζήτησε και βρήκε το star.gr, ο ανεξάρτητος βουλευτής σε παλαιότερες στιγμές του έδειχνε σκληρός και άκαμπτος.

Στο πρώτο βίντεο (από το ekorinthos και το korinthostv.blogspot), ο κ. Μπούκουρας διακρίνεται σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κορινθο τον Αύγουστο του 2012 να δίνει παραγγέλματα σε χρυσαυγίτες και να τους ζητά επιτακτικά να παραταχθούν. Μόλις διαπιστώνει μια σχετική χαλαρότητα στην εκτέλεση των εντολών, παραγγέλνει σε στρατιωτικό τόνο: «Παραταχθείτε! Χρυσή Αυγή είστε ρε!». Η Χρυσή Αυγή διαμαρτυρόταν για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού και είχαν σημειωθεί εεπεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής-αστυνομικών κατά την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Μάλιστα, ο κ. Μπούκουρας εκμεταλλευόμενος την βουλευτική ασυλία, δε δίστασε να απωθήσει βίαια αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Στο δεύτερο βίντεο (από το ekorinthos), o κ. Μπούκουρας απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει δίπλωμα οδήγησης. «Όχι αλλά οδηγάω από τα 16 μου» απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πως γίνεται να κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς δίπλωμα, ο κ. μπούκουρ��ς είχε απαντήσει με έκδηλη περιφρόνηση στο νόμο: «Είχα δώσει εξετάσεις 2 φορές, κόπηκα επειδή μερικοί είμαστε πιο νευρικοί από άλλους ανθρώπους και είπα “δεν ξαναπάω”».