«Καταδικάζω τις όποιες ενέργειες έχουν κάνει εις βάρος συνανθρώπων μας, εις βάρος μεταναστών και εκεί θα πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το κατηγορητήριο ανέφερε για οπλοκατοχή» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη χθεσινή ψηφοφορία για τηλεόραση ασυλίας βουλευτών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπου ο ίδιος ψήφισε κατά.

«Τους καταδικάζω αλλά είναι εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό. Μήπως θα έπρεπε να είχε αρθεί η ασυλία τους πριν τους είχαν συλλάβει;» σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι «ίσως θα έπρεπε και ο υπουργός Δικαιοσύνης να παραιτηθεί γιατί κατηγορείται για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη».

Απαντώντας για το «ψηλά το κεφάλι» που είπε στον κ. Μπούκουρα, δήλωσε: «Υπήρχε ο άνθρωπος, ο πατέρας και οικογενειάρχης και ο εν ενεργεία βουλευτής. Εκεί πήγαινε αυτό. Κοιμήθηκε φούρναρης και ξύπνησε βουλευτής».

Τέλος, ο κ. Ουζουνίδης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση μιλώντας για την εκλογική του περιφέρεια, τον Έβρο: «Εκτός από τις επισκέψεις του κ. Δένδια και του κ. Αβραμόπουλου κανένας υπουργός δεν έχει πατήσει στον Έβρο όσο είμαι βουλευτής. Να στείλει κάποια στιγμή η κυβέρνηση τους υπουργούς της να δει πως ζουν οι άνθρωποι εκεί. Και αφού υπάρχει πλεόνασμα, να πληρώσουν πρώτα τις αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα ζώα και στους αγρότες που έπαθαν ζημιές και δεν τους πληρώνει».