Εκπλήξεις και διαρροές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκρυβε η ψηφοφορία ε��ί των άρσεων ασυλίας των ανεξάρτητων πλέον και πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

ΤΑ «ΟΧΙ»

Στα 26 «όχι» που ψήφισαν βουλευτές για την άρση ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα και στα 25 «όχι» του κ. Αλεξόπουλου καταγράφονται 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: οι κ.κ. Κώστα Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής, Γιώργος Ντόλιος και οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Ανδρέας Μαρίνος, τους οποίους φαίνεται να «άγγιξε» το συναισθηματικό ξέσπασμα του βουλευτή, ενώ «όχι» μόνο για την περίπτωση του κ. Μπούκουρα ψήφισε και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Επίσης «όχι» στις περιπτώσεις των δύο ανεξάρτητων -πλεόν- Μπούκουρα, Αλεξόπουλου εκτός από τους βουλευτές της Χ��υσής Αυγής οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια.

ΤΑ «ΠΑΡΩΝ»

«Παρών» για την υπόθεση του κ. Μπούκουρα αλλά και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ κ. κ. Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Δεικτάκης, Ηλίας Βλαχογιάννης και Δημήτρης Κυριαζίδης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Κουράκος και Πάρις Μουτσινάς και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, Τσαμπίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς.

Ο Κώστας Κόλλιας από τη ΝΔ ψήφισε «παρών» μόνο για τον κ. Μπούκουρα και ο Απόστολος Κακλαμάνης απ�� το ΠΑΣΟΚ ψήφισε «παρων» μόνο για τον κ. Αλεξόπουλο.

ΤΑ «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Για τις υποθέσεις των χρυσαυγιτών βουλευτών κ.κ. Γερμενή και Μίχο «όχι» ψήφισαν όλοι οι συνάδελφοί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ οι βουλευτές Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια ψήφισαν «παρών».

Τέλος «παρών» για τους κ.κ. Γερμενή και Μίχο ψήφισαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, Τσαμπίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς.