​«Θα συνεχίσω τον αγώνα μέχρι τέλους. Δεν κάνω πίσω». Αυτό τόνισε στην ομιλία του για την άρση ασυλίας του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ν.Μίχος από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τους υπουργούς Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου και Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδια.

Ο βουλευτής Ε��βοίας της Χρυσής Αυγής συνεχάρη ειρωνικά τους δύο υπουργούς για τους αστυνομικούς που έστειλαν όπως είπε στο πατρικό του σπίτι και για τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχθηκαν πολίτες όπως είπε, ώστε να καταθέσουν ψέματα κατά του ίδιου.

Αναφερόμενος στην ινδική κάνναβη που βρέθηκε στο σπίτι του, υποστήριξε ότι ανήκε στον προηγούμενο μισθωτή, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος κουβαλούσε πάνω πιστόλι πολλά χρόνια για την δουλειά και την ασφάλεια του, όπως είπε.

Χαρακτήρισε «πολιτική» την δίωξη του, επειδή όπως είπε «ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν συμβιβάστηκαν και δεν έκαναν ούτε ένα βήμα πίσω»

«Οι Έλληνες Εθνικιστές προσκυνούν μόνο την Ελληνική σημαία και παίρνουν εντολές μόνο από τον ελληνικό Λαό» τόνισε ο κ.Μίχος, στέλνοντας μήνυμα στην Μέρκελ «να κοιτάει την πατρίδα της στην οποία ανοίγουν οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες και ας αφήσει την Χρυσή Αυγή».