​Συναγερμός έχει σημάνει στη Βουλή καθώς από ώρα σε ώρα φτάνουν εκεί οι προφυλακισμένοι εν ενεργεία βουλευτές Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά αλλά διακριτικά. Όλες οι πύλες είναι πιασμένες με διακριτική παρουσία της αστυνομίας ώστε να υπάρχει η εντύπωση ότι είναι μια απλή καθημερινή μέρα, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κάτι πρωτοφανές στην ελληνική πολιτική ιστορία της Ε��λάδας.

Τι προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και ο διαγραφέντας βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας θα πάνε με ειδικό αυτοκίνητο των μεταγωγών στην Βουλή για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια επί της συζήτησης των νέων αιτήσεων άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας.

Με το που φτάσουν στο Κοινοβούλιο, τους δύο βουλευτές θα αναλάβει η φρουρά της Βουλής είτε από το προαύλιο είτε από κάποιον άλλο χώρο, όπου αρχικά θα μεταφερθούν. Με συνοδεία θα τους μεταφέρουν στην συνέχεια σε δύο ξεχωριστά γραφεία για να μην συναντηθούν οι δυο τους, καθώς ο κ.Μπούκουρας έχει διαγραφεί από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής και η σχέση του με τους πρώην «συντρόφους» δεν είναι και η καλύτερη.

Στην συνέχεια οι δύο βουλευτές θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια επί της συζήτησης των νέων αιτήσεων άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας. Μπούκουρας και Γερμενής αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Και οι δύο βουλευτές αρνούνται την κατηγορία.
Επίσης θα υπάρξει συζήτηση και για την άρση ασυλίας του Χ.Αλεξόπουλου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U