​​Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο κυβερνητικών εταίρων θα βρεθούν τα αποτελέσματα της συνόδου του Eurogroup που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας στις Βρυξέλλες και άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας ενόψει και των διπλών εκλογών.

Η συνάντηση των δύο εταίρων έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κ.Βενιζέλου περί κυβερνητικής σταθερότητας στην περίπτωση που η ΕΛΙΑ δεν πάρει ικανοποιητικά ποσοστά στις ευρωεκλογές, αλλά και της απόφασης του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα να μη στηρίξει τις νέες ρυθμίσεις για τις λαϊκές αγορές.

Πριν τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο�� δηλώσεις και οι εκατέρωθεν αιχμές μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης έδιναν και έπαιρναν, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας πως «δεν πέφτουν κυβερνήσεις από τις λαϊκές».