​Μέλι "έσταξε" πάλι ο Θόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως δεν τον ενώνει τίποτε με την άλλοτε αγαπημένη του παράταξη, ενώ παράλληλα εκτιμά πως η Χαριλάου Τρικούπη με τον Ε.Βενιζέλο αρχηγό δεν έχει μέλλον. Για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης μάλιστα, η στάση Βενιζέλου για τις ευρωεκλογές και την «Ελιά» μοιάζει με «αυτοκτονία».

«Είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος και είπε. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος, όταν τον ρώτησαν για τις δηλώσεις Βενιζέλου περί κυβερνητικής σταθερότητας σε περίπτωση που τα εκλογικά ποσοστά της ΕΛΙΑΣ δεν είναι ικανοποιητικά.

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο Βήμα FM, εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί κανείς δεν τον προσκάλεσε στις πρώτες εκδηλώσεις της «Ελιάς», υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαι τόσο ψώνιο για να παραπονιέμαι ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Μπορεί να υπήρχαν πιο σημαντικές παρουσίες, αλλά είναι λίγο περίεργο να μην καλεί ο κ. Βενιζέλος αυτόν που ήταν (υψηλότερα) στην κυβερνητική ιεραρχία του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Παπανδρέου και μετά εγώ, ως πρώτος αντιπρόεδρος, και μετά ο Βενιζέλος».

Επίσης, ο κ.Πάγκαλος εμφανίστηκε απόλυτα αντίθετος με την αντίδραση του κ. Βενιζέλου στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει την ορθή κατεύθυνση

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα, λέγοντας με νόημα ότι «δεν με εκπλήσσει ο κ. Τσίπρας, διότι θα υποσχεθεί μέχρι τις εκλογές και άλλα πράγματα και ο θεός να μας δώσει κουράγιο να τα ακούσουμε».

Τέλος, ο κ.Πάγκαλος άφησε αιχμές και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, υποστηρίζοντας πως «θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι κάπου έχει αρχίσει να τον βαριέται ο κόσμος».