​Την αντίθεση του με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις επόμενες εκλογές επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης α λα καρτ και πρέπ��ι να τις σεβόμαστε και να μη τις αμφισβητούμε.

«Είναι λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές. Πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά. Θα σεβαστούμε την απόφαση του Αρείου Πάγου, πολιτικά όμως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το μόρφωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαμιμίκος, επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτή είναι και η θέση του κόμματος του.

Για τον κ.Παπαμιμιίκο, ο οποίος έδωσε συνέντευξη με ίδιο περιεχό��ενο και στον Τύπο της Κυριακής, είναι «πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος».

Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ζήτησε να διωχθούν όσοι ευθύνονται για τις αξιόποινες πράξεις που διέπραξαν και όχι για τα φρονήματα τους.

Σε ερώτηση για το αν η Χρυσή Αυγή είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση, ο κ.Παπαμιμίκος είπε ότι για αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Ο κ.Παπαμιμίκος τόνισε ότι η λύση είναι να συνεχιστεί η βελτίωση του οικονομικού κλίματος και ταυτόχρονα η θωράκιση των θεσμών με την Συνταγματική αναθεώρηση, προκειμένου να ανακτήσει την αξιοπιστία του το πολιτικό σύστημα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ