​Επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλ��ας του, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του Μαξίμου»,αρνούμενος το διάλογο μαζί του.

«Που είναι ο πρωθυπουργός, που είναι κ. Σαμαράς; Μπήκε η άνοιξη και δεν έχει ξεμυτίσει από το Μαξίμου, να τον δει λίγο ο ήλιος, το φως της ημέρας. Δεν τολμά να βγει να συνομιλήσει με τον λαό, με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μονάχα στο απολύτως προφυλαγμένο και αποστειρωμένο περιβάλλον. Υπάρχει μόνο σε άρθρα σε Κυριακάτικες εφημερίδες, σε διαγγέλματα, στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάλεσε σε εκ νέου σε τηλεοπτική αναμέτρηση τον κ. Σαμαρά, σημειώνοντας πως είναι «ακατάλληλος για πρωθυπουργός, ο καταλληλότερος της διαπλοκής και της Τρόϊκας».

Τέλος, προειδοποίησε πως «η υπομονή του λαού εξαντλείται και στις 18 και 25 Μαίου θα στείλει μήνυμα αλλαγής και ανατροπής στους “τρομοκράτες" του».