Αμετανόητος για τις πράξεις του και αποφασισμένος να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας στο agioritikovima, ο κ.Κασιδιάρη αν και εξομολογήθηκε πως θρησκεύεται και εκκλησιάζεται, τόνισε ωστόσο πως δεν μετανοεί για το χαστούκι που έδωσε στην Λιάνα Κανέλλη.

«Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Εάν ήξερα ότι θα γινότανε αυτό το στήσιμο για να εκραγώ και να γίνει αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να πήγαινα στο στούντιο .Όλοι είδατε την εξέλιξη του συμβάντος.... Ήξεραν ότι είμαι εξαιρετικά ευέξαπτος και ήθελαν να με κάνουν να εκραγώ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέλαβαν σε αυτό με στόχο να πάρουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή! Η κ. Κανέλλη με είχε αποκάλεσε και φασισταριό και πουστ@ριό, αυτό είναι καταγεγραμμένο» είπε και συνέχισε, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφος του είπε «και εσείς αυτή τη στιγμή εάν σηκωθείτε και μου πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ.... Και δεν θα γυρίζω το άλλο μάγουλο!».

Όσο για την υποκλοπή της συνομιλίας που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο ο κ.Κασιδιάρης υποστήριξε πως ότι δεν έχει υπάρξει κάποιο αδίκημα.

«Δεν έχω υποκλέψει συνομιλία αλλά έχω καταθέσει μία συνομιλία που αφορά την κατάργηση του πολιτεύματος στον ελληνικό λαό από το Βήμα της βουλής» είπε και πρόσθεσε με νόημα «γνωρίζω κι άλλα πολλά....».

Τέλος, αναφερόμενος στην μάχη που δίνει για τον Δήμο της Αθήνας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως το όραμα του είναι να «ξαναγίνει η Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

«Στο κέντρο των Αθηνών και σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα οι αλλοδαποί είναι πλειοψηφία επομένως δεν είναι η Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων. Εμείς αυτό θέλουμε να αλλάξουμε . Θα δώσουμε τη μάχη μας, είναι πολύ δύσκολο» κατέληξε .