​Την Βουλή επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από απουσία πολλών ημερών, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να αλλάξει γραφείο, για να αποφύγει τους παλιούς «συντρόφους» της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής είχε να εμφανιστεί στο κοινοβούλιο από την Μεγάλη Εβδομά��α, όπου και είχε συγκρουστεί με μετακλητό υπάλληλο της Βουλής στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής είχε μια σκληρή λεκτική κόντρα με τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ενώ λίγες μέρες αργότερα το ίδιο σκηνικό σημειώθηκε και με συνεργάτη του που πήγε να πάρει κάποια έγγραφα και την αλληλογραφία του βουλευτή από τα κοινοβουλευτικά γραφεία του κόμματος. Όταν ο συνεργάτης του κ. Αλεξόπουλου έγινε αντιληπτός στους διαδρόμους επικράτησε πανδαιμόνιο με σκληρές κουβέντες και χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκε το ξύλο.

Μετά από όλα αυτά και προκειμένου να αποφευχθούν άλλα παρατράγουδα, η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής αποφάσισε να μεταφέρει σε άλλο όροφο το γραφείο του κ. Αλεξόπουλου, προκειμένου να αποφευχθούν νέες επεισοδιακές συναντήσεις.