​Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι "το κόμμα του Α.Τσίπρα είναι ένα τρομοκρατικό κόμμα, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους".

Μάλισ��α ανακοίνωσε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις ευρωεκλογές θα σκεφτεί σοβαρά να φύγει από την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας ως «ατύχημα» το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ίδιο είναι απόλυτα ψευδής και κάλεσε τους «συντάκτες» της να αποδείξουν δια της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

«Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια» πρόσθεσε.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα εξουσίας

Σχολιάζοντας την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαριλέννας Κοππά, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και μάλιστα «απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου».

Εκτίμησε ότι τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Παπανδρέου ο καθένας από την πλευρά του έχουν δίκιο, αλλά «εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υπάρχει ως κόμμα πλέον και θα αποδειχθεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».

«Ο Κουβέλης ακόμη νομίζει ότι έχει κόμμα»

Αναφερόμενος στον Κουβέλη, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και ��αριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει».

«Συμπαθέστατο αγοράκι» ο Γ. Σακελλαρίδης

Τα «σκάγια» του κ. Πάγκαλου πήραν και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «συμπαθέστατο αγοράκι», αφήνοντας αιχμές για το όνομά του: «πώς τον λένε; Τριανταφυλλίδη; Αυτόν τον νεαρό… Εμένα με λένε γέρο, εγώ να μην τον πω αγοράκι; Συμπαθητικό είναι αυτό…».

ΒΙΝΤΕΟ STAR