Νέα επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή την οικονομία και το νόμισμα.

«Ο κ. Δραγασάκης λέει πως η χώρα, με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο. Ανακοινώνει πως θα κάνουν … “whatever it takes”. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γλέζος επαναφέρει σήμερα το θέμα της δραχμής, λέγοντας ότι “δεν έχει σημασία για το ΣΥΡΙΖΑ η μορφή του χρήματος (ευρώ ή δραχμή)», αναφέρει η κ. Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ν.Δ., «προφανώς και οι δυο εννοούν αυτό που αναφέρει η προγραμματική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, δηλαδή στάση πληρωμών, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή».

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτη διαστρέβλωση

Άμεση ήταν η αντίδραση από το κόμμα του κ.Τσίπρα. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η απόλυτη διαστρέβλωση έχει γίνει το συνώνυμο των ανακοινώσεων του κόμματος Σαμαρά».

«Πρόκειται για ένα ξαναζεσταμένο φαΐ που το σερβίρουν κάθε μέρα, όσο όμως πλησιάζουμε στις εκλογές έχει αρχίσει και βρομάει. Η ήττα τους πλησιάζει και θα είναι βαριά», προσθέτει.

ΒΙΝΤΕΟ STAR