Την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση προτείνει ο Μάκης Βορίδης.

«Πρέπει να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Θα ευνοηθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ��υβέρνησης κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Απλά δεν μπορείς να βάζεις βέτο σε όλα όσα κάνει η κυβέρνηση. Είναι σημαντικό όμως να είμαστε συντονισμένοι» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα συνοχής στην κυβέρνηση και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση: «Θα αμφισβητηθεί δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς; Ο άνθρωπος που πήρε τη χώρα από μια κατάσταση που συζητάγαμε αν θα μείνουμε ή όχι στο ευρώ και κατάφερε μια ισορροπία, θα τον αμφισβητήσουμε; Γιατί; Ποιες είναι οι προτάσεις και οι εναλλακτικές λύσεις; Δεν υπάρχουν».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επαφή με τη Χρυσή Αυγή σε επίπεδο κομμάτων, ωστόσο σημείωσε πως «η διεκδίκηση ψηφοφόρων του εκλογικού σώματος γίνεται από όλους και προς κάθε κατεύθυνση» και κάλεσε τη ΝΔ «να στηρίξει και να στρέψει το βλέμμα προς τους ψηφοφόρους με πατριωτικές ιδεολογίες».

BINTEO STAR