Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου σε σκοπιανό μέσο ενημέρωσης όπου φέρεται να είπε: «Σας αποκαλώ «Μακεδονία», με το όνομά σας όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Η Ελλάδα πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την τιμή της. Το θέμα της ονομασίας είναι μια γελοία διαφορά που δημι��ύργησε ο Αντώνης Σαμαράς», ο ίδιος έρχεται να ξεκαθαρίσει τώρα τα λεγόμενά του.

«Δεν αποδόθηκε σωστά η δήλωσή μου από τους Σκοπιανούς», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό».

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτή η δήλωσή του:

«Αυτό που είπα στη συνέντευξή μου και με αφορμή την ταινία που έκανα ��ριν από δυο μήνες ήταν ότι ήμουν από την αρχή υπέρ της εξεύρεσης μιας συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ονομασίας γιατί πήγαινα τότε ανταποκριτής-απεσταλμένος στα Σκόπια και έβλεπα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν με πολύ μεγάλη ζέση να έρθουν κοντά στην Ελλάδα και εμείς με την πολιτική που υιοθετήσαμε τους απομακρύναμε. Και η Ελλάδα έχανε μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει επιρροή, συμμάχους σε όλα τα Βαλκάνια. Και σε αυτή την πολιτική, σε μια έξαλλη πολιτική, πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς για να κάνει πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενος τα εθνικά συναισθήματα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, διέψευσε ότι είχε ανάμειξη στο «κόψιμο» της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Δεν ήξερα την υπόθεση καθόλ��υ», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…