Πόλεμος μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Ραγκούση ξέσπασε στο twitter.

Αφορμή αποτέλεσε ένα σχόλιο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ για τα τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.

Δείτε τη... διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε:

Ραγκούσης: Σαν σήμερα, το 2010, πολιτικά, επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά κι ολιγαρχικά σαπρόφυτα 30+5 ετών μεταπολίτευσης οδήγησαν την Ελλάδα στο μνημόνιο. Σαν σήμερα, το 2010, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς είπαν στην χρεοκοπημένη Ελλάδα «όχι στον μηχανισμό στήριξης», είπαν «εναλλακτικές υπάρχουν».

Γεωργιάδης: Εσείς προφανώς ήσασταν περαστικός ε;...

Ραγκούσης: Ευχαρίστως μιλώ για το 2010 με σένα, να σου θυμίσω την ποινή που σου επέβαλε επιτροπή δικαστικών επειδή παραβίασες ως υπ. περιφερειάρχης τον νέο τότε νόμο για το μαύρο πολιτικό χρήμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ποινή που, 2 χρόνια μετά, σου διέγραψε με ντροπολογία νύχτας η κυβέρνηση διαπλοκής που μετέχεις.

Γεωργιάδης: Τίποτε δεν παραβίασα και θα έπρεπε να ντρέπεστε. Η ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Υπουργείου σας κλείδωσε μια εβδομάδα νωρίτερα για όσους δεν πέρασαν στον β´ γύρο γι' αυτό και μπήκαν αυτά τα πρόστιμα και σε μένα και σε πολλούς άλλους. Θύματα της δικής προχειρότητας! Αντί για συγγνώμη μας εγκαλείτε κιόλας! Απόδειξη μέχρι και για τους καφέδες είχα!

Ραγκούσης: Δώσε τώρα στη δημοσιότητα το πρακτικό της ποινής που σου επέβαλε η ανεξάρτητη επιτροπή δικαστικών και την ντροπολογία...

- Που είσαι ; Μόλις σου ζήτησα να κοινολογήσεις το πρακτικό της ποινής σου από την επιτροπή των δικαστικών ...εξαφανίστηκες!!

agfkadon1.jpgagfkadon2.jpg