​Αντιμέτωπος με έναν αγανακτισμένο και από αρνάκι στερημένο ταξιτζή ήρθε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραμονή της ονομαστικής του γιορτής

Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγο του ανύποπτοι αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ηρακλείου τελειώνοντας τις διακοπές του Πάσχα, ένας Κρητικός ταξιτζής τον πλησίασε όχι για να του ευχηθεί αλλά για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Σύμφωνα με το cretalive, αναλυτικά ο διάλογος του πρώην πρωθυπουργού με τον Αργύρη τον ταξιτζή έχει ως εξής:

-Κύριε Γιώργο εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε .Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω, φέτος δε φάγαμε αρνάκι !

- Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατί δεν έφαγες αρνάκι, τού απάντησε, ευγενικά, ο κ. Παπανδρέου.

Εκεί κάπου για να μην οξυνθούν τα πνεύματα παρενέβη ο αερολιμενάρχης και με χιούμορ είπε στον ταξιτζή:

- "Αργύρη θύμισε μου του χρόνου να σου κάνω δώρο ένα αρνί"!

Κάπως έτσι η στιχομυθία έληξε εκεί με το ζεύγος Παπανδρέου να προχωρεί για να επιβιβαστεί στην πτήση του.

Σήμερα ανήμερα του Αγί��υ Γεωργίου, ο πρωταγωνιστής του 'επεισοδίου' μίλησε στο Bήμα FM και περιέγραψε το περιστατικό: «Τον είδα να έρχεται και δεν κρατήθηκα» είπε ο κ. Αργύρης, που τόνισε ότι ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πως οι πολιτικοί έχουν το... ηθικό να κάνουν διακοπές στα καλύτερα ξενοδοχεία και ο λαός να μην μπορεί να έχει τα βασικά.

«Τού είπα για το αρνάκι και μου είπε να ψάξω να βρω τα αίτια. Ακόμη τα ψάχνω. Εντάξει ήταν ευγενικός, ήθελε κουβέντα, αλλά δεν τον αφήσανε να μου εξηγήσει» τόνισε ο οδηγός ταξί και επ��σήμανε ότι «δυστυχώς και στην Κρήτη τα πράγματα είναι πολύ άσχημα πια. Δεν υπήρχε ούτε λάδι φέτος, ό,τι βγάλουμε από τον τουρισμό».

ΒΙΝΤΕΟ STAR