«Οι Έλληνες την Μεγάλη Εβδομάδα παρακολούθησαν με κατάνυξη το Θείο Δράμα, την Σταύρωση και την Ταφή του Κυρίου. Τώρα εορτάζουν την Ανάσταση. Εορτάζουν τη νίκη απέναντι στον θάνατο, εναποθέτουν στην ψυχή τους την ελπίδα που δίνει το Άγιο Φως» δηλώνει στο αναστάσιμο μήνυμά του ο Πάνος Καμμένος.

«Ο ελληνικός λαός, που βιώνει το δικό του δράμα από την πολιτική των μνημονίων, την οποία επιβάλουν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι εγχώριοι συνεργοί τους, περιμένει την δική του Ανάσταση. Περιμένει την απαλλαγή από εκείνους που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία» σημειώνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και προσθέτει: «Σε λίγες ημέρες καλείται να δώσει την απάντησή του σε αυτούς που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία και θέλουν να επιβάλουν την Ευρώπη της ομοσπονδίας, συνθλίβοντας τα έθνη-κράτη κάτω από την μπότα των ισχυρών».

«Εύχομαι το Άγιο Φως και η Ανάσταση του Κυρίου να δώσουν ��ύναμη στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά» καταλήγει ο κ. Καμμένος.