«Ντροπή» για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Γιάννης Ανδριανός.

«Τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, σημειώνοντας ότι ο αγώνας δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει εφόσον δεν πληρούνταν οι κανόνες ασφαλείας.

«Αμέσως μετά το Πάσχα θα συγκαλέσω σύσκεψη με τους Προέδρους των ΠΑΕ και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε όλοι να τεθούν προ των ευθυνών τους» ξεκαθάρισε ο κ. Ανδριανός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό να βάλει ένα φρένο στα απαράδεκτα φαινόμενα οπαδικής βίας.

«Πρέπει όλοι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μη σηκωθούμε, πριν συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης. Και θέλω εδώ να επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως ο νέος Αθλητικός Νόμος θα αντιμετωπίζει τα θέματα οπαδικής βίας με μεγάλη αυστηρότητα» ξεκαθαρίζει ο κ. Ανδριανός, ο οποίος μάλιστα στηλιτεύει τη συμπεριφορά των διεθνών ποδοσφαιριστών αναρωτώμενος «τι μηνύματα περνάνε στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που τους θεωρούν πρότυπά τους».