Ούτε η βροχή, ούτε και η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος εμπόδισαν τους οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα, να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά στην πόλη της Χαλκίδας.

Όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης την πρωτεύουσα της Εύβοιας και εκατοντάδες πολίτες πήγαν στη παραλία της πόλης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το EviaZoom, κατά την άφιξη του και μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρκετοί έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν, ενώ ακούστηκε και μια κυρία να φωνάζει: "καλώς το ομορφόπαιδο"!

«Στις 25 ψηφίζουμε. Στις 26 φεύγουνε» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας, που δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα Απριλιάτικα τερτίπια του καιρού. «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ��κόμη αντίπαλο την βροχή, όμως εμείς δεν είμαστε από ζάχαρη και μάλλον πρέπει να γίνουμε από ατσάλι» είπε και συνέχισε: «Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την περιοδεία μου σε όλη τη χώρα. Το τέλος των μνημονίων και εκείνων που τα επιβάλλουν είναι κοντά».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ (00:30)