Νέες βολές κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη διάρκεια της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης μόνο για Έλληνες.

«Οι εντολείς των ανακριτριών τις τσιγκλάνε προκειμένου μαζί με τους άλλους επίορκους δικαστικούς να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα αυτή την άδικη πολιτική δίωξη. Αυτές κάνουν τη δουλειά τους, έτσι νομίζουν τουλάχιστον, και εμείς τη δική μας. Είναι αυτό που κάναμε πάντοτε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να μην υπάρχει κανένας Έλληνας που θα έχει ανάγκη να πηγαίνει σε συσσίτια» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, ο κ. Παναγιώταρος προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση και νέων βίντεο παρά την απαγόρευση της εισαγγελίας του Άρειου Πάγου: «Σε λίγο θα απαγορεύουν στους Έλληνες και να αναπνέουν. Όλα είναι καθ’ οδόν και θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Δεν θα αφήσουμε την τύχη της Ελλάδας, τη δική μας και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής να γίνουν έρμαιο. Έχουμε τα μέσα, τις δυνατότητες και τα αποδεικτικά στοιχεία».

«Σήμερα η εγκληματική οργάνωση διανέμει τρόφιμα σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν τη Λαμπρή λόγω Μνημονίου» σχολίασε από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Παρότι παράνομα και αντισυνταγματικά μας διέκοψαν την κρατική χρηματοδότηση, στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών από το υστέρημά μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας λόγος που μας διώκει το πολιτικό κατεστημένο, γιατί δεν κάνουμε τα χρήματα βίλες και πισίνες για τους βουλευτές και τα στελέχη μας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.