Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές προβλέπει ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Ο κόσμος θα εμπιστευθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έχουμε μια μεγάλη νίκη στης ευρωεκλογές που θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις» δήλωσε ο κ. Παππάς στον Real FM.

Ο ίδιος, έκανε λόγο για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, εκτιμώντας μάλιστα ότι η εθνική κάλπη «έρχεται»: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει από τις εξελίξεις που θα πυροδοτήσει η κάλπη που έρχεται, θα έχει και την λαϊκή συμμετοχή και βούληση στο πλευρό της και την αποφασιστικότητα που πρέπει. Ζούμε μια ιστορική αλλαγή. Αν γίνουμε κυβέρνηση θα ζούμε τη δέσμευση και τη σταθερή πορεία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας που θα σχηματίσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε με μια νίκη στις Εθνικές εκλογές και με τους συμμάχους μας στην Ευρώπη να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον ελληνικό λαό».

Τέλος, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αλλά και στο θέμα του δημοψηφίσματος: «Είμαστε ένα κόμμα που λειτουργεί με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και δεν λειτουργεί με διευθυντικό δικαίωμα. Πληρώνουμε ένα τίμημα, διότι δίνουμε πολύ πιο εύκολα τη δυνατότητα να διαμορφώνονται ειδήσεις και πρωτοσέλιδα που αφορούν την εσωκομματική μας λειτουργία».