​Συνέχεια στον σάλο που προκλήθηκε τη Μ.Δευτέρα στην κυβέρνηση με την απουσία του ΠΑΣΟΚ από την εξαγγελία για τους αστέγους δίνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Νομίζω ότι ήταν λάθος του κ. Σαμαρά και τον παρέσυραν οι σύμβουλοί του και καλό θα είναι να αρχίσει να τους πηγαίνει λίγο πιο πέρα, για να μην έχουμε τέτοια πράγματα διότι είναι πολύ δυσάρεστα» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Προσθέτοντας: «Νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Βενιζέλος. Είναι μια προσπάθεια από το πλεόνασμα να δοθεί κάτι στους ειδικά δυστυχείς και χειμαζόμενους ανθρώπους που είναι οι άστεγοι και άκουσα ότι το επεξεργάστηκε ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος ήταν στη θέση αυτή στο υπουργείο (Εργασίας) και με τους συνεργάτες του το έφτιαξε. Είναι δυνατόν (να μην κληθεί); Ο Κεγκέρογλου τι είναι; Μ@λ@κ@ς είναι να δουλέψει, να το φτιάξει και να το πάρει ο πρωθυπουργός για να κάνει τη φιγούρα του με τους συνεργάτες του;»

Όταν αναφέρθηκε το «καυτό» ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ και ρωτήθηκε για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: «Έχω τελείως μικτά αισθήματα για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο αναγνωρίζω το τεράστιο ταλέντο του στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους", αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή. Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το "Αλ Τσαντίρι", είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του και δεν διστάζει σε τίποτα. Αλλά κάνει πολιτική»

Να σημειω��εί πως ο κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος επανέλαβε τη πρόταση του για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς, της ΔΗΜΑΡ και των 58 και πρότεινε να δημιουργηθεί ένα πολιτικό σχήμα νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σε αυτό το σημείο. «Αναμεσά τους είμαι και εγώ όπως και άλλοι» τόνισε. « Ένα σχήμα που θα στηρίζεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που θα συνεχίσει να υπάρχει» ήταν τα ακριβή του λόγια.