​Με νέα βίντεο και «βαριές» εκφράσεις απείλησαν βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την περιφέρεια Αττικής.

«Στις 18 Μαΐου τελειώνουνε! Τίποτα δεν θα σταματήσει τον χείμαρρο που έρχεται με νέα βίντεο», είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να στηθούν πάνω από κάθε κάλπη για να μην υπάρξει… νοθεία.

Σε κάθε εκδήλωση παρούσες είναι και οι σύντροφοι των προφυλακισμένων βουλευτών, όπως εκείνη του Γιάννη Λαγού, η οποία διάβασε μήνυμά του που, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «θα τους πολεμήσω μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Όλα εκείνα τα σκουλίκια τα περιφρονώ και νιώθω αναγούλα και μόνο που αντικρίζω τα μίζερα πρόσωπά τους. Θα τους προσφέρω πόνο και πίκρα ατελείωτη για όλη μου την ζωή».

«Oι ακραίες ιδεολογίες αντιμετωπίζονται στον πολιτικό στίβο και στην κοινωνία κι όχι στις δικαστικές αίθουσες», διατυπώνει σε συνέντευξή του στη «Real News», ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, τονίζοντας πως η Δικαιοσύνη και οποιοσδήποτε θεσμός «δεν πρέπει και δεν μπορεί να εκβιαστεί από αυτούς τους ανθρώπους».