​Πρώτη ανάρτηση: 13/04/2014 16:51

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δήλωσε ότι στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, τόνισε:

«Εκείνος που πρέπει να ντρέπεται είναι αυτός που υιοθετεί ακόμα και την ατζέντα των ναζιστών για να κρύψει τη γύμνια των προτάσεων του.

Εκείνος που είναι επικίνδυνος είναι αυτός που ζητάει να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων, όπου για την Ελλάδα προέχει η σταθερότητα.

Εκείνος που πρέπει να ανησυχεί είναι αυτός που διαψεύδεται διαρκώς στις φιλοδοξίες του για καταστροφή της χώρας.

Εκείνος που είναι μετρημένες οι μέρες του είναι αυτός που στήριξε την ύπαρξή του στα μνημόνια που τελειώνουν».

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα του ανακοίνωση έκανε λόγο για «ξεκάθαρο ξεμπρόστιασμα» της ΝΔ στην υπόθεση Μπαλτάκου απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

«Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της υπόγειας σύνδεσης του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με το νεοναζιστικό κόμμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπερνά κάθε όριο στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Κεδίκογλου θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι το ξεμπρόστιασμα του κόμματός του ήταν τόσο ξεκάθαρο, που κάθε τέτοια αναφορά του εξοργίζει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».