​Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να ζητήσει η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα προκειμένου να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για την εμπλοκή του στην υπόθεση της υποκλοπής της περίφημης συνομιλίας του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Την ίδια ώρα, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με συνέντευξη του στην Real News αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος , αναφέροντας ως ημερομηνία ορόσημο τις ευρωεκλογές.

Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Νέα Δημοκρατία,Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή φθάνουν το 46%. Αν ενωθούμε, θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά» είπε ο κ.Μπαλτάκος

Σε άλλη συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ο Τάκης Μπαλτάκος είπε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν του φέρθηκε μανιάτικα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτημα για το πώς έκρινε την ενέργεια του κ.Κασιδιάρη να μαγνητοσκοπήσει τη συνομιλία τους, ο κ.Μπαλτάκος δήλωσε: «Πρόκειται για πράξη που διώκεται αυτεπάγγελτα. Είναι πράξη αντίθετη τόσο στο νόμο όσο και στην ηθική. Δεν είναι μανιάτικη».

ΒΙΝΤΕΟ STAR