​«Η κρίση τελείωσε!» σημείωσε σε συνέντευξη της η Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας σχετικά με τον τουρισμό «Για μένα ο τουρισμός δεν είναι το άπαν. Πρώτα από όλα η παραγωγή. Ο τουρισμός δεν είναι μόνο νούμερα, ήλιος και θάλασσα. Είναι ο πολλαπλασιασμός και η ποιοτική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Ο αγροτουρισμός. Επιτέλους οι Έλληνες δεν προσφέρουν βούτυρο Ελβετίας. Κατάλαβαν ότι ο ξένος επιθυμεί να δοκιμάσει ελληνικά, αυθεντικά προϊόντα. Με απλά λόγια, μακριά από το ομογενοποιημένο προϊόν.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «τα έκοψε όλα. Ούτε μισό ευρώ δεν παίρνουμε για τα υπουργικά μας καθήκοντα. Μόνο τη βουλευτική μας αποζημίωση. Χωρίς τα επιπλέον από τις επιτροπές. Κάτι λιγότερο από 4.500 ευρώ.»

Σε ότι αφορά στο Δήμο Αθήνας, τόνισε πως «δεν με ενδιέφερε. Άλλωστε δεν μου έγινε επίσημη πρόταση. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που σου βγαίνει. Και να το κάνεις με το δικό σου τρόπο. Κανείς και ποτέ δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε όλους».
image (1).jpg
Έπειτα σε ερώτηση πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε: «Η πορεία μου καθορίστηκε από τις σπουδές μου. Πρώτα Νομική Αθηνών. Και ύστερα δύο μεταπτυχιακά. Πρώτο Εμπορικό Δίκαιο στο King’s College του Λονδίνου και το δεύτερο στο Taft για τις Διεθνείς Σχέσεις».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Ντάνιελ Ντέι Λούις στις 29 Απριλίου ενώ οι γονείς της έγραψαν ότι γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα για να κερδίσει χρόνο στο σχολείο.

Είπε πως για εκείνη το απόλυτο αρσενικό είναι ο Μαντς Μίκελσεν ενώ είπε ακόμα πως την φλερτάρουν οι αριστεροί και όχι οι δεξιοί.

Αναφέρθηκε και στη χυδαιότητα του Κοινοβουλίου λέγοντας: «Η χυδαιότητα είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Άσε το άλλο. Τρομερή έλλειψη αισθητικής. Ενδυματολογικής. Τώρα σε παρακαλώ. Να κυκλοφορείς με σχισμένο μπλου τζιν;»

Σε ερώτηση για το αν την φλέρταρε τελικά ο Μπαρακ Ομπάμα, απάντησε «Το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι “Υου are very beautiful. You are the best thing for the pictures”.»

Τέλος τόνισε «Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω. Τελεία. Προσπάθεια και πάλι προσπάθεια.» προσθέτοντας «Δεν είμαι νάρκισσος. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι. Δεν τον έχεις δει στις εκπομπές του; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και καλός πολιτικός».