​Με σαφάρι look, οδοντοστοιχία για διαφήμιση οδοντόκρεμας και γερμανικό αέρα ήρθε, όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα.

safari.jpgmerkel.jpg

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε θερμά ο Έλληνας πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, με τον οποίο λίγο αργότερα μεταβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να συμμετάσχουν σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμες ιδέες.

AMAXI.jpgAMAXI2.jpg

Φανερά ευδιάθετη και ανανεωμένη αλλά με την ίδια βαφή στο μαλλί, η κυρία Μέρκελ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ η ίδια χαιρετούσε χαμογελαστή τους πάντες.

merkel2.jpgmerkel1.jpg

Η κ.Μέρκελ επανέλαβε για ακόμη μια φορά την στήριξη της στους Έλληνες, τονίζοντας πως αν και ο δρόμος είναι δύσκολος και απαιτούνταν αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, η χώρα αποκτά πλέον περισσότερες δυνατότητες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και "αστειάκι". Αναρωτήθηκε με δόση χιούμορ εάν οι φίλοι όσων βρίσκονται στο φόρουμ θα τους δεχτούν απόψε στις παρέες τους, όταν μάθουν ότι συνομίλησαν με την γερμανιδα καγκελάριο.

Από την πλευρά του ο κ.Σαμαράς μίλησε για την νέα Ελλάδα της ανάπτυξης που οραματίζεται η κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟ